Köpa hus

 
Vi säljer framöver fler hus lika den stora villan, efter varsam renovering/ombyggnad. Ett av dem säljs våren 2019. Intresseanmäl Dig via mail till annika@skaedeby.se

Framtida försäljningar är:
Fritt liggande villor ritade av arkitekterna SAR Ernst Hirsch och Axel Grönvall 1947, med 6-8 rum om 171 kvm boyta. Den ljusa källaren har tio rum/frd med dörr på rumsytor mellan 20 och 2 kvm, sammanlagt 82 kvm förutom de 171. Bostaden har klassisk symmetrisk planlösning för både representativt och praktiskt boende.
Trädgårdstomterna är c:a 2000  kvm och ligger fritt med avstånd till närmsta granntomt, Flera av dem har utsikt över Mälaren och Lovön eller över Mälaren och Hässelby.
Se exempel på hus som blir till salu. Planlösningarna är av samma typ som de redan sålda. Alla hus ligger vackert inplacerade i naturen, de flesta med sjöutsikt.

I området finns även mindre privatägda  villor ritade av SMÅA, Småhusarkitekterna, och byggd 1967-68. De ligger i kanten av Skå Äppelpark. Ett par är varsamt ombyggd av arkitekt SAR/MSA Annika von Schéele för Skå Edeby Utveckling AB. 

För provinens, planlösning och design, se undersidorna.